top of page
Over ons

De HoutMakers produceren vanuit onze eigen fabriek in Heerenveen. Hier worden door onze eigen medewerkers met behulp van een geavanceerd machinepark de producten vermaakt tot halffabrikaten.  Wij kunnen iedere maatorder snel en vakkundig aan u afleveren. Eventueel met uw eigen codering.

Houthandel
Houthandel
Houthandel
Wie zijn wij

De HoutMakers is een productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van massief verlijmde panelen en halffabrikaten. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de houtbranche en hebben brede kennis van houtsoorten en ruime ervaring op het gebied van productie in de houtverwerkende industrie.

Een aantal voordelen op een rij:
U kunt bij ons gratis een op maat gemaakte offerte laten maken. Onze prijzen zijn altijd scherp en actueel. Wij leveren snel door heel Nederland. Bij ons geldt afspraak=afspraak, hoogstaande service en korte lijnen.

De HoutMakers beschikken over een ruime voorraad hout. Wij hebben altijd 2000m3 hout op voorraad. Hierdoor zijn we in staat snel aan uw behoefte te voldoen. Wij houden dagelijks de trends bij als het om hout gaat en vertalen deze in nieuwe mogelijkheden en produkten.

bottom of page